Lei

Termeni și condiții

Utilizarea site-ului leotec.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare ce sunt detaliati in paragrafele urmatoare.

 

Comunicari electronice

Site-ul leotec.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a S.C.Siebenburgisches Nugat SRLStr. PRINCIPALA, FN, SEICA MICA, SIBIU, 557255, Romania


Banca: BANCA TRANSILVANIA

CNP: 1840803050684

Nr. Inregistrare: J32/899/1991

Cont Bancar: RO03BTRL05801202D02237XX

CUI: RO4150043

 

Utilizarea site-ului  leotec.ro (vizitare, cumparare de produse sautrimitere de e-mailuri) implica acceptarea comunicarii in mod electronic.Utilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica din partea Siebenburgisches Nugat, fie prin e-mail sau telefon, fie prin afisare pe site-ul www.leotec.ro. Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris. 

 

Polica de anulare/rambursare

 

O comanda poate fi anulată în cazul în care produsul (sau componente ale produsului) nu există în stoc și client-ul nu poate aștepta până la completarea stocului. Clientul va fi anunțat de către un reprezentant al firmei în acest caz. Dacă plata a fost făcută prin card bancar, veți fi notificat că bani reținuți din contul dvs. vor fi deblocați. Deblocarea depinde de fiecare banca,poate fi de la 1 zi, la 30 zile. În cazul în care plata a fost făcută prin transfer bancar, banii vor fi returnați înapoi în contul bancar prin care ați făcut plata. 

 

Returnarea produselor


  • Produse folosite: Nu pot fi returnate produsele deja folosite. Vă rugăm să citiți cu atenție documentația înainte de a face comanda.
  • Produse standard: Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile, în cazul în care produsul este defect, completând formularul de retur din contul dvs. Aceste produse vor fi reparate sau înlocuite cu alte produse, sau în caz contrar se pot returna banii. Pretul transportului pentru retur va fi suportat de client. 
  • Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.
Timpul de furnizare a produselor

 

Produsele comandate, aflate în vor fi trimise în termen de max. 3 zile lucrătoare de la confirmarea plății. 

 

Copyright

Tot continutul site-ului www.leotec.ro (text, grafice, imagini, butoane,clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea Siebenburgisches Nugat si/sau a asociatilor, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. 

 

Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe www.leotec.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin www.leotec.ro sau Siebenburgisches Nugat, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze www.leotec.ro sau Siebenburgisches Nugat. 

 

Legaturi

Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe leotec.ro se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive. 

 

Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul leotec.ro,nu implica faptul ca societatea Siebenburgisches Nugat este asociata sau afiliata, sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri. 

 

Siebenburgisches Nugat nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul leotec.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza. 


Accesul la site

Siebenburgisches Nugat garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul leotec.ro si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al Siebenburgisches Nugat. 

 

De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre leotec.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet. 

 

Limitari ale responsabilitatii

Site-ul  leotec.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile", fara nici o garantie. 

 

www.leotec.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. 

 

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. 

 

Vă rugăm citiți înainte și respectați modul de măsurare prezentat pentru produsele pe care doriți să le comandați. 

 

Siebenburgisches Nugat nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. 

 

Siebenburgisches Nugat nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe,indirecte sau incidentale. 

 

Siebenburgisches Nugat nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de www.leotec.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. 

 

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. 

 

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul leotec.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. 

 

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului,utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guvernaConditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice felcare ar putea sa apara intre utilizator si societatea Siebenburgisches Nugat. 

 

Modificari

Siebenburgisches Nugat isi rezerva dreptul, la discretia sa, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului leotec.ro, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. 

 

Utilizatorul leotec.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre Siebenburgisches Nugat, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.