Lei

Livrare și plată

Metode de livrare

1. Prin curier. Livrarea produselor se poate face prin curier rapid in Romania, costul transportului fiind de 25 lei. Pentru comenzi în afara țări costul livrarii va fi suportat de către dvs. si va fi platit inainte. 

 2. Ridicare de la reprezentanță - comenzile pot fi ridicate de la adresa depozitului din Șeica Mică, jud Sibiu, sau din Mediaș, str. Sibiului, nr 182. 

Termenul de livrare al comenziilor este de 1-2 zile lucratoare. Un consultant de vanzari va va informa prompt cu privire la momentul in care se va efectua livrarea. 

Metode de plata

1. Plata rambus:

Este disponibila doar pentru produse pe dimensiuni standard. Produsele facute la comanda nu beneficiaza de acesta modalitate de plata. 

2. Plata prin transfer bancar în urmatoarele conturi: 

La ghiseul bancii sau prin Internet Banking.

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SNDECO, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos. Pentru o procesare mai rapida a comenzii dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti documentul care atesta plata efectuata sub forma de poza sau document bancar scanat pe adresa de mail: shop@sndeco.ro.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, sunt necesare actul de identitate si stampila firmei sau o imputernicire semnata si stampilata.

Nume firma: Siebenburgisches Nugat SRL
Cont lei: RO03 BTRL 0580 1202 D022 37XX, deschis la Banca Transilvania Medias.
Cod unic inregistrare: RO 4150043

Vă rugăm să precizați la detalii plată nr. comenzii pentru care faceți plata!

Comanda va fi livrată doar după confirmarea plății.

3. Plata cu card online:

Serviciul care operează plățile cu cardul e Plationline.ro 

Plationline acceptă cardurile: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele SIEBENBURGISCHES NUGAT SRL