Lei

Confidențialitate

1. Informații generale

Siebenburghisches Nugat duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Siebenburghisches Nugat se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).

Siebenburghisches Nugat nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Prin utilizarea site-ului nostru sunteti de acord cu practicile descrise in prezenta Politica de Confidentialitate si Notificare a practicilor de confidentialitate. Siebenburghisches Nugat se angajeaza sa castige increderea dumneavoastra prin respectarea si protejarea intimitatii dumneavostra in orice situatie. Prezenta politica de confidentialitate va aduce la cunostinta modul in care vom colecta, proteja si utiliza informatiile stranse in urma accesarii prezentului Site.

2. Notficare de confidentialitate

Politica de Confidentialitate si Notificare a practicilor de confidentialitate descrie angajamentul firmei noastre pentru protejarea intimitatii si explica practicile noastre de confidentialitate. Va rugam sa parcurgeti cu atentie aceasta Politica de Confidentialitate si Notificare a Practicilor de confidentialitate pentru a intelege pe deplin modul de colectare, distribuire si protejare a informatiilor despre dumneavoastra.

Prezenta Politica de Confidentialitate si Notificare a Practicilor de confidentialitate este inclusa in si face parte din Termenii si Conditiile de Utilizare a acestui Site. Prin accesarea si utilizarea Site-ului, confirmati faptul ca ati citit si inteles aceasta Politica de confidentialitate si Notificare a Politicilor de Confidentialitate si ca acceptati si consimtiti cu privire la orice utilizare sau dezvaluire a datelor dumneavoastra cu caracter personal astfel cum este descrisa in continuare.

3. Informatiile pe care le colectam

Informatii generale incluzand date fara caracter personal de la vizitatorii Site-ului.

Informatii cum ar fi adresa IP, data si ora parasirii site-ului si ce pagini au fost accesate.

Datele cu caracter personal sunt legate strict de dumneavoastra si includ informatii cum ar fi numele si adresa de e-mail.

Date legate de performanta referindu-se la rezultatul oferit de utilizatori atunci cand acceseaza serviciile disponibile pe Site.

Informatii legate de echipamentul si mijloacele de comunicare utilizate de dumneavoastra pentru accesarea Internetului si Site-ului.

Continutul oricarei corespondente purtate cu noi sau cu reprezentantii nostri.

4. Alte informații

Leotec utilizeaza informatii generale si date legate de performanta care au fost colectate din orice informatii personale pentru o gama larga de scopuri. Siebenburghisches Nugat poate combina informatiile despre dumneavoastra cu informatii legate de alti utilizatori care utilizeaza Site-ul si poate inlatura orice identificatori pentru a crea informatii neidentificabile.

De exemplu:

• Putem utiliza informatii neidentificabile pentru dezvoltarea unor noi programe sau servicii.

• Putem utiliza date generale neidentificabile pentru a determina caracteristicile vizitatorilor site-ului, pentru a ne ajuta sa determinam caracteristicile vizitatorilor site-ului si pentru a ne ajuta sa deservim utilizatorii site-ului in cel mai util mod posibil.

• Putem utiliza oricare dintre datele neidentificabile in prezentari, cercetari si alte materiale relevante.• Putem utiliza oricare dintre aceste date combinate pentru analizarea tendintelor.

• Putem utiliza datele pentru monitorizarea si analizarea traficului Site-ului si modelele de utilizare pentru imbunatatirea continutului si continutului de livrare.

5. Drepturile noastre

Siebenburghisches Nugat poate schimba Politica de Confidentialitate in orice moment, varianta actualizata fiind disponibila pentru a fi accesata de dumneavoastra. Daca vom decide sa operam modificari asupra prezentei Politici de confidentialitate va vom furniza o notificare in acest sens.

Continuarea utilizarea acestui Site va fi considerat un acord al dumneavoastra cu privire la faptul ca datele dumneavoastra personale pot fi procesate in conformitate cu noua plitica. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse atunci ar trebui sa incetati sa utilizati acest Site si sa ne aduceti la cunostinta faptul ca nu doriti ca informatiile cu caracter personal sa fie utilizate in conformitate cu noua politica.